Routebeschrijving

ROUTE BESCHRIJVING:

VANAF AMSTERDAM:  A-6 richting Almere-Lelystad de A6 vervolgen in  de richting van Emmeloord. Als u de windmolens links bent gepasseerd vervolgt u de snelweg  over de ketelbrug en vervolgt u de weg richting Emmeloord. Vlak over de ketelbrug neemt u de afslag URK  aan het einde van de afslag gaat u links richting URK , u blijft de weg vervolgen, u krijgt in totaal 4 rotondes waarbij u rechtdoor blijft gaan. U heeft het gevoel dat u Urk uit rijd en ziet aan u linkerkant het Urkerbos, na het urkerbos is het het 2e huis aan uw linkerkant. Let op het is het 2e huis, staartweg 14. 

VANAF UTRECHT:   richting Almere-Lelystad (A6) de A 6 vervolgen in  de richting van Emmeloord Als u de windmolens links bent gepasseerd vervolgt u de snelweg  over de ketelbrug en vervolgt u de weg richting Emmeloord.  Vlak over de ketelbrug neemt u de afslag URK  aan het einde van de afslag gaat u links richting URK , u blijft de weg vervolgen, u krijgt in totaal 4 rotondes waarbij u rechtdoor blijft gaan. U heeft het gevoel dat u Urk uit rijd en ziet aan u linkerkant het Urkerbos, na het urkerbos is het het 2e huis aan uw linkerkant. Let op het is het 2e huis, staartweg 14. 

VANAF NOORD HOLLAND: via de dijk Enkhuizen Lelystad richting Emmeloord volgen (A6 oprijden)  Als u de windmolens links bent gepasseerd vervolgt u de snelweg  over de ketelbrug en vervolgt u de weg richting Emmeloord.  Vlak over de ketelbrug neemt u de afslag URK  aan het einde van de afslag gaat u links richting URK , u blijft de weg vervolgen, u krijgt in totaal 4 rotondes waarbij u rechtdoor blijft gaan. U heeft het gevoel dat u Urk uit rijd en ziet aan u linkerkant het Urkerbos, na het urkerbos is het het 2e huis aan uw linkerkant. Let op het is het 2e huis, staartweg 14. 

VANAF FRIESLAND: Vanaf Lemmer richting Emmeloord (A6 snelweg)  U neemt ter hoogte van Emmeloord de afslag Industrieterrein De Munt en slaat na de afslag rechtsaf en vervolgt de weg richting ESPEL. Bij Espel neemt u de rotonde linksaf richting Urk . Na een kilomter of 5 buigt de weg naar links, In deze bocht slaat u rechtsaf richting Urk, u zit dan op de staartweg, u rijd dan door tot aan het einde, en het is dan het op 1 na laatste huis aan uw rechterhand, staartweg 14.

VANAF ACHTERHOEK : Richting Zwolle-Kampen, bij Kampen vervolgt u de weg naar Ens, en bij Ens neemt u de afslag richting Urk u vervolgt de weg naar Urk (LET OP FLITSPALEN)   u blijft de weg vervolgen  , tot u bij de eerst volgende rotonde komt, u krijgt in totaal 4 rotondes waarbij u rechtdoor blijft gaan. U heeft het gevoel dat u Urk uit rijd en ziet aan u linkerkant het Urkerbos, na het urkerbos is het het 2e huis aan uw linkerkant. Let op het is het 2e huis, staartweg 14. 

WANNEER U IN BOVENGENOEMDE ROUTEBESCHRIJVING ONDUIDELIJKHEDEN AANTREFT MELD HET ONS DAN, ZODAT WIJ DIT OP ONZE SITE KUNNEN AANPASSEN